Ce nu trebuie sa uiti daca vrei ca juniorul tau sa uite de raceala si gripa!

Ce au Juniorii in comun? Multa energie, mult chef de joaca, mult timp petrecut cu prietenii. E varsta la care imparti totul! Chiar si virusurile! Are unul dintre ei gripa, in scurt timp va avea toata gasca! Te-ai obisnuit deja cu asta, nu mai e ceva nou. Desi e greu sa te obisnuiesti cu disconfortul pe care febra, durerea in gat, durerea de cap sau durerea musculara i le provoaca.

Junior_portocale

Nici nu trebuie sa te obisnuiesti cu asemenea situatii, pentru ca Nurofen Junior este special formulat pentru copiii de peste 6 ani si combate eficient simptomele de gripa si raceala.

La un sfert de ora de la administrare, febra, durerea in gat, durerea de cap, sau durerea musculara vor fi ameliorate, iar juniorul tau isi va reaminti cu siguranta ca are treburi importante de facut cu jucariile lui preferate! Tu ii poti aminti chiar si de lectii, pentru ca efectul Nurofen Junior dureaza pana la 8 ore. Trebuie doar sa citesti cu atentie prospectul si sa ai grija sa nu-ti lipseasca din farmacia casei! Siropul cu gust placut de portocale sau capsuni se poate administra pana la 3 zile. Dacă produsul se utilizează fără prescripţie medicală şi simptomele copilului persistă mai mult de 3 zile, trebuie solicitat sfatul medicului.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.
Viza de publicitate nr: 228 / 20.06.2014

2 thoughts on “Ce nu trebuie sa uiti daca vrei ca juniorul tau sa uite de raceala si gripa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *