Ce nume a ales Penelope Cruz pentru fetita ei?

Celebra actriţă a devenit mămică exact în aceeaşi zi cu ducesa de Cambridge, pe 22 iulie, doar că Penelope a născut o fetiţă.

Penelope Cruz şi soţul ei, Javier Bardem, au ales numele pentru fetiţa lor nou-născută. Cel de-al doilea copil al cuplului se va numi Luna Encinas Cruz.
hollywood-actress-penelope-cruz-photos-3

Cuplul are deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Penelope Cruz şi Javier Bardem, care au fost mulţi ani doar buni prieteni, au început o relaţie în 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010 în cadrul unei ceremonii discrete, organizată în vila unui prieten, în Bahamas.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver”, tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine”. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi „Nu te mişca” (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, „Vicky Cristina Barcelona”) şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Mai mult pe: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *