Ce stil vestimentar adopta mamicile celebre

Sunt mămici, sunt celebre, și fiecare apariție le este scanată, analizată și comentată de public și specialiștii în modă, deopotrivă. People a analizat stilurile vestimentare ale celor mai în vogă mămici celebre și le-a acordat calificative. Iată cum se îmbracă cele mai trendy mămici celebre atunci când nu sunt pe covorul roșu, ci își fac apariția alături de cele mai importante ”vedete” din viața lor: copiii.

Mama Sexy : HALLE BERRY

3

Chiar și un sac ar arăta bine pe actrița care la 46 de ani are un corp superb și o carnație de invidiat. Halle Berry nu și-a ascuns  formele, nici măcar când burtica ei a devenit XXL. Și chiar și ”foarte însărcinată” arată la fel de apetisant ca pe vremea când iesea din spuma oceanului, ca o Afrodită de culoare, într-un film din seria Bond.

 Mama Model: MIRANDA KERR

6

De când a devenit mamă, supermodelul Miranda Kerr și-a adaptat vestimentația la temperamentul micuțului Flynn, după care aleargă prin parcuri. Nu a renunțat însă la cochetărie și poartă întotdeauna câte un accesoriu care-i scoate ținutele din anonimat. Cea mai prețioasă ”bijuterie” rămâne însă micuțul Flynn, pe care Miranda îl poartă mai tot timpul în brațe.

Mama Haute-Couture: VICTORIA BECKHAMvictoria-beckham-435

Dacă ai avea 4 copii, dintre care unul încă în scutece, probabil că nu ai fi la fel de posh ca ea. Dar fosta Spice Girl nu poate avea apariții neglijente, mai ales că și-a lansat propriile linii vestimentare. Micuța Harper îi dă prilejul Victoriei Beckham să-și pună în aplicare toate fanteziile în materie de modă, pe care le-a avut ea însăși când era mică și nu atât de bogată, încât să-și permită numai piese couture.

 Mama Sport: HEIDI KLUM

4

Strălucitoare pe podiumurile de modă și la toate evenimentele publice, Heidi Klumeste adepta stilului sport în materie de vestimentație. Alege haine șic, dar confortabile și, să fim serioși, orice tricou sau pereche de jeans arată oricum fabulos pe manechinul care are 4 copii și multe activități de familie la activ.

Mama Provocatoare: NICOLE RICHIE7

Numai pe Nicole Ritchie arată bine o prețioasă bluză vintage și o pereche scurtă de jeans. O apariție mondenă sclipitoare, Nicole și-a ales propriul ei stil vestimentar și poartă piese cuminți și elegante, pe care le condimentează cu vreun detaliu mai picant, în amintirea vremurilor când apărea pe paginile tabloidelor în calitatea ei de mare petrecăreață. Rolul ei de mamă a mai cumințit-o puțin, dar nu chiar de tot.

Mama Boho: KATE HUDSON5

Deși în paginile revistelor de modă e dată ca exemplu în materie de stil, Kate Hudson n-a fost niciodată prea preocupată de modă. Mama a doi copii, dintre care unul încă în scutece, Kate nu iese din jeans în viața ”civilă” și pare că aruncă pe ea primul lucru care-i e la îndemână când deshide dulapul. Această aparentă neglijență  o face însă și mai adorabilă. Și nu vă lăsați înșelate: Kate știe multe totuși despre modă – dovadă că la ținuta ei boho asortează niște încălțări Jimmy Choo.

Mama Cool: JESSICA ALBA1

Cine o vede fără fetițele ei  cu greu își poate închipui că Jessica Alba a trecut de perioada adolescenței. O apariție mai degrabă timidă pe covorul roșu, unde adoptă un stil clasic, cuminte, atunci când iese cu cele mici, (aici, alături de Honor, 5 ani), Jessica pare desprinsă de pe coperta Bravo Girl!

Mama Casual: JENNIFER GARNER

8

Chiar dacă e o prezență elegantă pe covorul roșu, în viața de toate zilele Jennifer Garnerse îmbracă fără pretenții. În mai toate ocaziile în care e însoțită de copii (aici e alături de Violeta – 7 ani și Samuel – 1 an), Jennifer poartă jeans și câte un tricou sau un pulover oarecare.

Mama Trendy: GWEN STEFANI

2

Gwen Stefani, Kingston (7) și Zuma (5) nu pot trece neobservați când ies în oraș. Cântăreața le-a insuflat pasiunea pentru haine băieților ei, cărora le-a lăsat libertatea de a-și defini propriul lor stil vestimentar. Ei au ales să o copieze în materie de modă pe celebra lor mamă, întotdeauna în tendințe.

 

http://baby.unica.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *