Cel-mai-nou-cuplu-de-la-Hollywood
foto: vanityfair.com

După câteva relaţii de dragoste cu parteneri de film, Joshua Jackson sau Chris Klein, frumoasa actriţă Katie Holmes se căsătoreşte cu celebrul actor Tom Cruise, aflat la a treia căsătorie. Cei doi au o fetiţă, Suri Cruise, acum în vârstă de 9 ani. Tom Cruise mai are doi copii adoptaţi cu cea de-a doua soţie, Nicole Kidman.

După cinci ani de căsnicie, la 29 iunie 2012, Holmes a intentat divorţul de Cruise, divorţ în urma căruia a câştigat custodia micuţei Suri.

Jamie Foxx, este actor, cântăreț, actor de comedie, scriitor, și producător. Este primul actor care a fost nominalizat pentru trei premii la Globurile de Aur în același an.

El a spus că Richard Pryor este idolul său în comedie, Denzel Washington este idolul său în actorie, și că Steve Hardin este idolul său în muzică. Jamie Foxx este primul afro-american nominalizat pentru două premii Oscar în același an.

Foxx are două fiice, Corinne Bishop, în vârstă de 21 de ani şi Annalise, în vârstă de 6 de ani.

Katie Holmes de 36 de ani și Jamie Foxx de 47, locuiesc în Los Angeles şi conform presei americane au început să se întâlnească de anul trecut. La început întâlnirile aveau loc în public, la evenimentele mondene, apoi, în particular, Katie fiind văzută de nenumărate ori ieşind din locuinţa lui Jamie.

„Nu e vorba de o dragoste fulminantă. Jamie și Katie sunt prieteni de mult timp. Sunt doi adulți atrăgători și singuri, așa că era normal să apară speculații”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Katie Holmes a suferit enorm după divorţul de Tom Cruise şi până la apariţia lui Jamie nu a mai fost văzută în compania vreunui bărbat. Chiar şi în aceste condiţii, frumoasa actriţă declara că este o persoană iubitoare, dispusă să şi găsească din nou iubirea cea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *