sâmbătă,decembrie 9, 2023

Cele mai bune țări de vizitat în Europa, cu copiii

0
Există multe locuri minunate în Europa, ideale pentru mers în vacanță cu copiii. De aceea, vrem să vă împărtășim din experiența noastră în materie de călătorii, În vacanțele prin Europa poți să experimentezi și să înveți despre alte culturi, istorie, geografie și arhitectură.
Anglia, Germania și Italia sunt unele dintre țările cu foarte multe atracții pentru copii. Revenim cât de curând și cu alte destinații.
Anglia

dickens

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a călători cu copii în Europa, este Anglia. Sunt  zone de vacanță, unde poți petrece cu familia cum ar fi Cornwall sau Yorkshire. Flambards Experience este un parc în Cornwall unde ai posibilitatea sa te plimbi si sa te distrezi cu cei dragi. Alte locuri in care copiii se pot bucura sunt Crealy Adventure Park și Hidden Valley Park Discovery. Yorkshire dispune de peisaj magnific, cu multe ferme și fauna sălbatica. În Londra, există Dickens’s World Amusement Park, un loc plin de atracții pentru copii. De asemenea, Hamleys Toy Store  este un adevărat festin pentru cei mici. Londra este renumită și prin multitudinea de parcuri, locuri de joacă și ferme urbane pentru copii, locuri unde acestia se pot bucura din plin și învăța lucruri noi și utile. Nu sunt de ratat în Londra – Turnul Londrei și Tower Bridge.

Germania

lego germania

Germania este un alt loc de vizitat cu cei mici. Sunt renumiți pentru așezările rurale superbe și castele. Dacă ajungi în Germania, e musai să vizitezi castelele din sudul Germaniei. Legoland Deutschland în Gunzburg, Bavaria, în sudul Germaniei, are o varietate de parcuri, cum ar fi Pirate Land și Lego City. Alte parcuri de distracții din Germania sunt Europa-Park și Heide Park. Zoo Frankfurt are o varietate de animale în habitatul lor natural. Locul numit Grzimek Casa este absolut superb pentru cei mici, având ocazia de a vedea animalele jucandu-se pe timpul nopții. In nordul Germaniei va puteti bucura si de plajele de nisip si bineinteles de o baie in mare. Unele dintre muzeele din Germania, unde copiii pot participa la diverse activități sunt Kindermusem IM Wuhlheide ZEL în Berlin și ATLANTIS kindermuseum în Duisburg.

Italia

pinocchio

O altă țară de interes pentru vacanțe cu cei mici este Italia.  Aici există o varietate de castele, de toate formele, peste tot în Italia. Grădinile zoologice, cum ar fi Bioparco di Roma, are peste 200 de specii de mamifere, reptile și păsări. Există, de asemenea, mai multe acvarii, aici fiind localizat și cel mai mare acvariu din Europa, Acvariul din Genova. Daca ajungi Pinocchio Park în Collodi poti asista la un mega spectacol cu papusi. Deasemenea, copiii se pot distra foarte bine si în Toscana, unde pot picta si face branza.

Am încercat să acoperim câteva destinații interesante pentru familii, revenim in alte posturi și cu alte destinații de interes atât pentru părinți, cât și pentru copii.
Până atunci, vacanță plăcută!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *