Cum vremea frumoasă încă nu a venit, adică tot vor mai urma multe zile ploioase, va trebui să găsim ce să facem cu cei mici, în serile răcoroase de primăvară sau mai ales în weekenduri.

Cele mai interesante locuri de joacă pentru cei mici
foto: kiddo.ro

De curând am experimentat un loc de joacă numit Kiddo Play Academy, sitiuat undeva în complexul Băneasa. Mi s-a părut până acum cel mai reuşit spaţiu dedicat celor mici.
Şi ceea ce este cel mai frumos, este că se adresează atât copiilor micuţi, cât şi copiilor mai măricei. Au un spaţiu cu multe tobogane şi bile, zonă de constructii la dimensiuni mari, din nişte bureţi uriaşi, zona de Lego, zona de cântat, zona de diverse jocuri în echipă sau de unul singur, iar cea mai interesantă, zona de escaladat. Acolo cei mici, pot deveni adevăraţi eroi, escaladând scări, pânze de păianjeni, pereţi de sticlă, dar chiar şi zgârie-nori. Exact ca Spiderman!

foto: kiddo.ro

În tot acest timp, sunt asiguraţi cu un sistem de hamuri şi coarde, şi supravegheaţi de un personal extrem de atent şi receptiv.
Ce este interesant la acest loc de joacă, petrecerile se organizează în separeuri, spaţiile de joc fiind dedicate tuturor copiilor. Şi nu trebuie să aştepţi o petrecere de pitici ca să poţi merge cu cel mic la joacă acolo.

Un alt loc de joacă unde am mers la mai multe petreceri este Happy Planet, în zona Pantelimon, vis-avis de spitalul Malaxa.  Acesta este un spaţiu de joacă foarte mare, cu multe tobogane gonflabile şi cu bile, jucării diverse, scenă pentru aniversaţi, pereţi de căţărat, trambuline, balansoare, maşinuţe electrice, separeuri pentru petreceri de pitici, loc de mese şi bar pentru părinţi. Este un spaţiu generos, unde în fiecare zi a sapatamanii se ţin mai multe petreceri pentru cei mici sau pur şi simplu copiii vin să se joace când nu este de stat în parc.

Un loc de joacă deasemenea grandios este AmbasadOr Play, situat în sectorul 2. Cu numeroase săli de joacă pentru cei mici: motan-tan, ham-hamy, galaxy club, kombat zone, limo party, pool party şi cafenele pentru părinţi, acesta paote fi locul ideal de petrecut timpul liber în familie, fie vară, fie iarnă.

foto: ambasador-play.ro

Un loc de joacă interesant este şi GoKidsGo, cu 2 locaţii, una la Unirea, altă în zona 1 Mai. Ambele sunt la fel de generoase, frumos amenajate, cu multe jucării, cu spaţiu pentru părinţi. O alegere minunată pentru organizarea unei petreceri aniversare.

Gymboland un alt loc de destindere pentru cei mici, cu tunuri duble din burete, bilă Omega, trambulină, labirintul Spider şi 2 tobogane imense ce se termină cu piscine cu bile, pot face dintr-o ieşire la mall o experienţă unică. Situat în AFI Palace, la Gymboland puteţi să vă încântaţi copiii cu o plimbare pe un lac de 80 mp în bărcuţe electrice şi frumos colorate.

Amenajat pe un spaţiu de este de peste 1000 mp interior/exterior, locul de joacă Kiddyland este prevăzut cu un castelul gonflabil, un labirint pe două niveluri, tobogan, piscină cu biluţe, balcon de lemn cu jocuri pentru copiii de peste 4 ani. Locaţia: Splaiul Unirii.

În incinta parcului Herestrau găsim Balonul Copiilor, un loc de joacă special amenajat pentru sezonul rece (din luna octombrie până în luna mai). Se întinde pe o suprafaţă de peste 1250mp. Aici au loc spectacole, petreceri pentru copii, fiind o ambianţă foarte plăcută şi un loc ideal unde o familie îşi poate petrece timpul liber. În fiecare sâmbătă şi duminică, au loc spectacole de teatru de păpuşi, karaoke, jocuri, concursuri şi multe surprize.
Spaţiul este dotat cu jocurile gonflabile uriaşe, jocurile electronice (flipper, hockey pe masă, fotbal pe masă, box, biliard, tenis de masă), un bar pentru adulţi şi peste 300 locuri la mese.

Odată cu venirea primăverii, se deschide locaţia „Insula Copiilor”, special amenajată pentru sezonul cald, cu o suprafaţă ce depăşeşte 3000mp, situată la 100m distanţă faţă de Balonul Copiilor.

Cu siguranţă sunt multe alte locuri în Bucureşti unde îi puteţi distra pe cei mici. Eu am povestit puţin numai despre câteva dintre ele, cele care mi se par mie cele mai interesante şi unde cei mici nu au cum să se plictisească.

Cele mai interesante locuri de joacă pentru cei mici
foto: kiddo.ro

Petrecere frumoasă să aveţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *