Cele mai practice 10 idei de cadouri pentru 8 Martie

Ziua Mamei se apropie cu paşi repezi şi trebuie să cumperi un cadou frumos pentru cea mai specială persoană din viaţa ta: MAMA. Chiar dacă nu mai locuieşti cu ea şi va vedeţi foarte rar, această zi este una importantă pentru ea şi chiacadour dacă nu va spune niciodată, ea aşteaptă un cadou de la tine. Acest lucru îi va spune că o apreciezi şi că nu ai uitat cât de importantă este pentru tine.

Acum că am stabilit că Ziua Mamei nu trebuie să treacă fără a-i face un cadou, trebuie să dai o raită prin magazinele preferate ale mamei tale, acolo unde vei găsi lucruri de care are cu adevărat nevoie. Trebuie să ştii că o mama va aprecia întotdeauna un cadou practic, pe care şi-l dorea de multă vreme. Şi, bineînţeles, nu trebuie să uiţi nici de flori. Un buchet frumos de flori îi va înveseli ziua.

Iata 10 idei care te vor scoate din incurcătură:

1. Bilete la concert
O surpriză plăcută pentru mama ta este să îi ofere un bilet la un concert la care vroia să merga. Şi mai frumos va fi pentru ea să o însoţeşti. Vei reuşi astfel să petreci câteva momente plăcute alături de mama ta şi să recuperaţi timpul pierdut în cursul săptămânii. Dacă ştii că îi place Tudor Gheorghe, îi poţi achiziţiona un bilet la concertul de pe 6 martie de la Sala Palatului.

2. Bilete la teatru
O altă ideea de cadou pentru mama ta este să mergi cu ea la o piesă de teatru. Dacă este genul de mamă care este devotată familiei şi îşi lasă propiile plăceri pe ultimul loc, o ieşire la o piesă de teatru o va face să se simtă bine. Vezi care sunt actorii ei preferaţi şi achiziţionează bilete la piesa în care îi va vedea. Un spectacol apreciat este piesă de teatru „Egoistul”, cu Radu Beligan . Astfel, mama ta va putea să îl vadă pe unul dintre cei mai importanţi actori ai scenei româneşti. Chiar dacă spectacolul are loc către finalul lunii martie, aniversarea a 50 de ani de activitate teatrală a lui Florin Piersic, va reprezenta un cadou potrivit pentru mama ta.

3. O seară la restaurant
De când nu a mai petrecut mama ta o seară la restaurant? O cină liniştită, alături de familia să este cadoul ideal pentru mămicile care nu îşi mai văd capul de treburi cât e ziua de lungă. Fă o rezervare la restaurantul preferat sau la unul drăguţ şi intim şi vei împuşcă doi iepuri dintr-un foc: te vei achita cu brio de cadou şi îi vei oferi mamei tale o seară în care nu mai trebuie să gătească şi să spele vasele pentru întreaga familie.

4. O zi de răsfăţ
Un cadou inedit şi în acelaşi timp foarte util pentru mama ta este să îi oferi o zi întreagă doar pentru ea. Oferă-i un voucher sau fă-i o programare la un salon de înfrumuseţare unde să primească tratament complet: manichiură, pedichiură, coafat, masaj şi tratamente corporale. La sfârşitul zilei, mama ta va radia de fericire şi vei vedea o persoană cu totul nouă, fără grijă treburilor de acasă.

5. Cărţile preferate
Dacă mamei tale îi place foarte mult să citească, atunci niciodată nu va refuza o carte bună. Află care este autorul ei preferat sau ce apariţii editoriale îi fac cu ochiul şi fă-i o surpriză frumoasă. De asemenea, dacă ştii că este abonată la o anumită revistă fă-i un abonament un avans.

6. Seturi de cosmetice
Un alt cadou popular în rândul mămicilor sunt şi seturile complete de cosmetice,  farduri sau parfum. Dacă ştii ce produse foloseşte mama ta sau de ce are nevoie, cumpăra-i obiectele respective. Ambalează-le frumos şi asortează-le un un buchet mare de flori şi surpriză e garantată.

7. O geantă nouă
Cu siguranţă va fi un cadou foarte apreciat de mama ta. Chiar dacă nu duc lipsă de astfel de accesorii, femeile nu vor refuza niciodată un asemenea cadou. Aşadar, cumpără-i o geantă utilă şi încăpătoare, bine compartimentă. În geantă mai poţi lasă şi o agendă nouă sau un portofel din piele.

8. Bijuterii personalizate
Ştim că femeilor le plac bijuteriile şi tot ce tine de înfrumuseţare şi vestimentaţie. Dacă dispui de un buget mai mare, îi poţi achiziţiona mamei tale o bijuterie pe care să o personalizezi. Astfel, pe inel, brăţară sau pandantiv poţi scrie ceva frumos din partea ta. Cu siguranţă o vei impresiona şi emoţiona.

9. Cadouri practice de bucătărie
Ştii bine că pentru o mamă bucătăria este locul în care îşi petrece cel mai mult timp şi unde învesteşte cei mai mulţi bani. Fie că este vorba de un nou aparat electrocasnisc sau o carte de bucate, mama ta va aprecia orice o va ajuta în treburile casei. Dacă dispui de mai mulţi bani şi vrei să îi oferi un cadou care să o lase mască, cumpăra-i o maşină de spălat vase sau un cuptor cu microunde mai performant. Pentru un buget mai mic poţi achiziţiona şi un storcător de fructe, cărţi de gătit sau un set de unelte pentru grădinărit.

10. Angajează o menajeră
De Ziua Mamei angajează o menajeră care să rezolve toate treburile casnice: curăţenie, călcat, spălat, mâncare. Cu siguranţă mama ta va aprecia cadoul tău şi va profita din plin de ziua „liberă”. O idee potrivită ar fi să petreci această zi cu ea, să va plimbaţi sau să luaţi masa la un restaurant.

Sursa: www.timp-liber.acasă.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *