Cele mai simpatice prezentatoare TV din România

Ne salută în fiecare seară cu zâmbetul pe buze iar carisma lor ne face să le urmărim cu plăcere. Au reuşit în timp să câştige simpatia telespectatorilor prin profesionalismul de care au dat dovadă.

Iată câteva dintre cele mai simpatice prezentatoare de la noi

Andreea Esca

Carismatica prezentatoare de ştiri, munceşte de peste 20 de ani pentru PRO TV şi este cu siguranţă chipul cel mai cunoscut de majoritatea privitorilor. Andreea Esca impresionează prin respectul şi prestanţa pe care reuşeşte să le impună, combinate în mod natural cu vitalitate şi mult entuziasm.

Cele mai simpatice prezentatoare TV din România
Foto: expresspress.ro

Andreea Berecleanu

Una dintre prezentatoarele TV cu vechime la pupitrul ştirilor este Andreea Berecleanu. Deşi are 40 de ani, ştirista arată impecabil din cap până în picioare şi a fost votată în repetate rânduri drept una dintre cele mai frumoase femei din România. De câţiva ani buni, Andreea prezintă principalul jurnal de ştiri de la Antena 1.

berecleanu
Foto: ele.ro

Simona Pătruleasa

A început să lucreze la Realitatea TV însă datorită talentului său şi a frumuseţii, Simona a primit propunerea de a lucra la Antena 1. După o vreme, Simona a demisionat şi a început să lucreze tot ca ştiristă însă la postul Kanal D. În 2008 a jucat în filmul Supravieţuitorul, regizat de Sergiu Nicolaescu. Simona Pătruleasa este căsătorită din 2008 cu omul de afaceri Sabin Ivanof. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Ingrid Maria.

Simona Pătruleasa
Foto: evzmonden.ro

Octavia Geamănu

Originară din Târgu Jiu, Octavia Geamănu s-a impus imediat ca reporter la Antena 1. După mulţi ani de muncă, ea a fost promovată ca prezentator de ştiri sportive la GSP TV. Imediat după ce postul a fost închis, Octavia a fost cooptată într-un proiect al Antenei 1, cel de prezentator al rubricii “Observator Special”. Cu o experienţă vastă în domeniul televiziunii, Octavia Geamănu a reuşit să câştige încrederea fanilor ei.

Octavia Geamanu
Foto: prosport.ro

Corina Caragea

Corina Caragea se numără şi ea printre prezentatoarele cu ştate vechi din televiziune. Focoasa brunetă şi-a început cariera la Pro TV, iar telespectatorii o văd de ani buni în fiecare seară, prezentând ştirile sportive de la ora 20. Corina a avut mereu imaginea unei femei liniştite, reuşind să se ţină departe de orice scandal. De asemenea, deşi a fost curtată de mulţi fotbalişti, ştirista de 33 de ani a refuzat orice invitaţie. Corina Caragea a realizat mai demult un pictorial în FHM în care și-a arătat toată frumusețea și senzualitatea. A primit și oferta de a poza în Playboy dar a refuzat.

Corina Caragea
Foto: feminis.ro

Anca Lungu

Originară din Suceava, Anca Lungu a venit la un casting de prezentatoare la GSP TV, pe care a şi reuşit să îl ia. A reuşit să câştige imediat simpatia echipei din spatele camerelor, dar şi pe a telespectatorilor. După numai un an la GSP TV, Anca a fost cooptată în echipa Observatorului şi prezintă în fiecare duminică principalul jurnal de ştiri al zilei. Vedeta a fost desemnată anul trecut drept “cea mai frumoasă prezentatoare TV din România“.

Anca Lungu
Foto: click.ro

Melania Medeleanu

Are la activ stagii de pregătire la televiziuni locale din Statele Unite şi este absolventă a BBC Radio School. În 2013, Melania a decis să se alăture echipei Prima TV, unde prezintă Focus din inima României.

Melania Medeleanu
Foto: okmagazine.ro

Geanina Ilieş

Înainte de a ajunge prezentatoare, Geanina Ilieş, fostă Varga, a fost manechin, iar mai apoi a cochetat cu actoria. Deşi atunci când s-a prezentat la castingul Antenei 1 pentru postul de ştiristă, bruneta nu avea deloc experienţă în domeniu, frumuseţea ei, dar şi faptul că “trece sticla”, i-a făcut pe producători să o coopteze în echipă.

Geanina Ilies
Foto: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *