Celebra mulatră de peste Ocean a devenit mămică

Celebra-mulatră-de-peste-Ocean-a-devenit-mămică
foto: facebook

Pe numele întreg, Samantha Tamania Anne Cecilia Mumba, este o cântăreață și actriță irlandeză, acum în vârstă de 32 de ani. A cunoscut faima la 17 ani când a lansat primul ei single „Gotta Tell You” care a ajuns rapid în Top 10 din Irlanda, Marea Britanie și SUA.

După o scurtă carieră muzicală Samantha s-a axat mai mult pe actorie, jucând în numeroase filme, nouă fiindu-ne cunoscută după prestațiile din „The Time Machine” și „Dancing on Ice”.

Samantha-si-sotul
Foto: www.goss.ie

Frumoasa mulatră a avut o relație de un an cu Sisqo, cântăreț R & B, iar în 2011 s-a logodit cu polițistul Torray Scales. La un an după logodnă, cei doi s-au căsătorit în Los Angeles.

De curând cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Samantha a născut o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota maximă la naștere.

bebe
Foto: www.goss.ie

Și pentru că a dorit să împărtășească această bucurie și cu prietenii virtuali, Samantha a postat pe un cont de socializare poza noului membru însoțită de un mesaj emoționant:”Sunt foarte fericită să împărtăşesc cu voi prima poză a fetiţei noastre. Sage a venit pe lume în siguranță, sănătoasă şi perfect normală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *