Celebrităţi în vârstă, fără copii

Celebrităţi-în-vârstă-fără-copii
Foto: bunte.de

Bogaţi, celebri dar fără urmaşi. Apropiaţi sau trecuţi bine de vârsta de 50 de ani, având fiecare motivaţia sa, unele vedete au ajuns să nu se poată bucura de proprii copii. Păreri de rău, remuşcări, cine ştie?

Iată câteva dintre vedetele care nu pot avea copii.

Cunoscută în special pentru rolul personajului Samantha Jones din „Sex in the City”, Kim Cattrall, a ajuns să fie singură la vârsta de 59 de ani. A fost măritată de trei ori însă nu a avut copii din niciun mariaj.

CFDA Fashion Awards Sponsored by Swarovski, New York Public Library, New York, America - 02 Jun 2008
Foto: pichost.me

Mickey Rourke, ajuns deja la 62 de ani, a fost căsătorit de două ori, a dus o viaţă boemă plină de excese, dar a eşuat în toate capitolele vieţii sale.

Mickey Rourke Leaves a Private Pre Emmy Party
Foto: ziuanews.ro

La sfârșitul anilor `90, Matt Dillon a avut o relație de trei ani cu actriţa Cameron Diaz. Matt, acum în vârstă de 51 de ani, nu a fost însurat niciodată și nu a avut copii.

Matt-Dillon
Foto: rollingstone.com

La vârsta de 49 de ani, John Cusack, este foarte strict când vine vorba despre viaţa sa personală, motivând că „faima este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui actor”. Nu a fost căsătorit și nu a avut copii până acum.

John Cusack
Foto: norwaytoday.info

Anjelica Huston, câștigătoare a premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar în filmul „Onoarea familiei Prizzi” este fiica regizorului John Huston și nepoata legendarului actor britanic Walter Huston. A avut o relaţie de 17 ani cu actorul Jack Nicholson şi un mariaj de 16 ani cu sculptorul Robert Graham. Nu are copii din nicio relaţie, cu toate că ambele au fost de lungă durată.

Anjelica-Huston
Foto: parade.com

Christopher Walken, deși este căsătorit de 46 de ani cu Georgianne, director de casting, nu are copii. Actorul, acum în vârstă de 72 de ani, declara în interviuri faptul că lipsa copiilor a făcut ca el să aibă o carieră strălucită.

Christopher-Walken
Foto: empireonline.com

Jay Leno, cunoscuta gazdă de talk show-uri, în vârstă de 65 de ani, deşi este căsătorit de 35 de ani, nu are copii.

Jay-Leno
Foto: bostonherald.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *