Celebrităţi internaţionale cu mulți copii

Sunt multe vedete în Cetatea Filmului care şiau dorit familii numeroase, cu mulţi copii. Iată câteva dintre celebrităţile de la Hollywood care nu s-au oprit după primul copil.

Heidi Klum

Fotomodelul a adus pe lume patru copii sănătoși, dintre care trei în timpul căsniciei cu Seal (Lou, Henry, Johan), și o fetiță (pe nume Leni), dintr-o relație pe care a avut-o înainte să-l cunoască pe Seal.

Heidi Klum
Foto: pixgood.com

Rhea Durham

Soția celebrului Mark Wahlberg, a adus pe lume nu mai puțin de patru copii. Micuții, de la mare la mic, se numesc: Ella Rae în vârstă de 12 ani, Michael în vârstă de 9 ani, Brendan Joseph în vârstă de 7 ani și mezina Grace Margaret în vârstă de 5 ani.

Rhea Durham
Foto: popsugar.com

Victoria și David Beckham

Sunt părinții unor copii extrem de frumoși și de talentați. Îl amintim pe Broklyn, care dorește să urmeze o carieră în modelling, pe Romeo, care de asemenea a apărut în diverse clipuri publicitare pentru diferite branduri, tânărul Cruz, care se pare că se ferește deocamdată de blițurile aparatelor de fotografiat, și micuța Harper, care fură privirile tuturor deîndată ce intră într-o încăpere.

Victoria și David Beckham
Foto: usmagazine.com

Jools

Soția celebrului bucătar Jamie Oliver, este o mamă eroină. Aceasta a adus pe lume patru copii, ai căror nume cu siguranță vă vor stârni răsul. Așadar, cei patru sunt: Daisy Boo, Poppy Honey, Buddy Bear, și Petal Blossom.

Jools
Foto: telegraph.co.uk

Tori Spelling

Ea și soțul ei, Dean McDermott, sunt părinții a patru copii: Finn, Stella, Hattie și Liam. O familie extrem de frumoasă, care a trecut, de-a lungul timpul, peste mai multe încercări. Vă amintiți, probabil, de nenumăratele infidelități ale lui Dean, dar și internările frecvente ale lui Tori în clinici de reabilitare.

Tori Spelling
Foto: celebitchy.com

Kris Jenner

Este o mamă eroină, care a trecut prin nu mai puțin de șase nașteri. Din căsnicia cu avocatul Robert Kardashian au rezultat patru copii: Kourtney, Khloe, Kim și Rob. Din relația cu Bruce Jenner au provenit cele două fiice Kylie și Kendall

Kris Jenner
Foto: mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *