Celebrul cuplu Brangelina se pregăteşte pentru al şaptelea copil

Celebrul cuplu Brangelina se pregăteşte pentru al şaptelea copil
Foto: evoke.ie

Dornici de o familie mai numeroasă şi mari iubitori de copii, familia Jolie-Pitt este pe cale să se mărească. Potrivit publicaţiei DailyMail, care citează surse apropiate actorilor, cuplul va adopta un al 7-lea copil.

Cei doi actori au demarat procesul de adopţie a unui copil de origine siriană. Ar fi vorba de un băieţel, originar din Siria, ţară răvăşită de război, unde, în calitate de ambasador ONU, Jolie a ajuns de numeroase ori în ultimi trei ani.

Potrivit unor surse citate de DailyMail, Angelina s-a întâlnit în ultima vreme cu trei băieți sirieni, care au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă din cauza unei bombe, iar tatăl lor a fost luat de soldații sirienii. „Angelina a fost devastată atunci când a aflat că cei trei fraţi au văzut cum tatăl lor a fost luat de soldaţi sirieni, după ce le-a fost distrusă casa, într-un atac cu bombă, în care a murit mama lor”, a declarat un apropiat pentru sursa mai sus citată.

Conform acelorași surse, Angelina ar fi vrut să-i adopte pe cei trei băieți, însă Brad Pitt a oprit-o, spunându-i că ar fi destul de dificil pentru copiii lor să se acomodeze cu astfel de schimbări în familia lor, așa că cel mai probabil îl vor adopta doar pe unul dintre acei băieți.”Angie a vrut să-i adopte pe toți, însă când s-a întors în Statele Unite ale Americii și i-a spus lui Brad, acesta i-a spus <<nu>>. De la șase la nouă copii ar fi fost prea mult, iar Brad era îngrijorat de cum îi va afecta acest lucru pe ceilalți copii ai lor. Și Angie a știut că are dreptate. Însă au făcut un compromis de a adopta măcar unul dintre ei”, a declarat un apropiat de-al cuplului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună șase copii până acum, dintre care trei biologici – Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani) şi trei adoptați – Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *