Changing Shoes – un altfel de training

0

Daca nu esti niciodata personajul principal din poveste, inca nu ai invatat cum se pronunta NU, vorbesti si ai impresia ca nimeni nu te aude, ai impresia ca existi doar ca sa alegi neghina din mazare atunci VINO si invata cum se ajunge la bal, cum sa te integrezi  si sa socializezi la locul de munca sau cum sa le vorbesti oamenilor pe intelesul lor. Invata cum sa fii mai bun in domeniul in care activezi. Invata cine esti tu si cum functionezi.

corturi (1)

DC Catalyst, companie românească de training antreprenorial şi executive coaching specializată în PCM, te invita la prima ediţie a taberei de vară “Changing Shoes – exerciţii de empatie cu simpatie”, o săptămână în aer liber dedicată terapiei de grup şi comunicării.

Este un program de coaching ieşit din tiparele trainigurilor clasice in care participanţii vor învăţa cum să comunice deschis şi să găsească soluţii optime, cum îşi pot îmbunătăţi relațiile de cuplu sau de familie, cum să îşi crească toleranța la stres sau cum pot reduce conflictualitatea acasa sau la serviciu prin exercitii practice.

Tabăra se va desfăşura  în perioada 6 – 12 iulie, in comuna Vulcan, județul Brașov. Corturile vor inlocui confortul casei iar focul de seara va aprinde discuțiile. Trainer si coach va fi psiholog Daniela Ciobotar, specializat in dezvoltare profesionala si personala.

Modelul Process Communication a fost dezvoltat in anii ’70 de Dr. Taibi Kahler, psiholog clinician, care a studiat, secunda cu secunda, tiparele comportamentale ale oamenilor. Acest model este folosit in toate domeniile, de la recrutarea, pregatirea astonautilor pentru NASA sau conceperea discursurilor lui Bill Clinton.

Mai multe informatii gasiti pe http://dc-catalyst.ro/blog/

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *