sâmbătă,ianuarie 22, 2022

Charlize Theron şi Sean Penn se pregătesc de nuntă

Charlize Theron şi Sean Penn png
Foto: promipool.de

Charlize Theron a cochetat la început cu baletul, însă o accidentare la genunchi a pus capăt dezvoltării unei cariere în acest domeniu. Şi-a îndreptat atenţia spre cetatea filmului şi a reuşit după opt luni să obţină primul rol, unul în care nu a spus nimic. Acestei prime apariții de la Hollywood, i-au urmat filme cu audiențe mai extinse. Cariera sa a luat o amploare deosebită spre sfârșitul anilor 90 prin intermediul filmelor cu succes de încasări The Devil’s Advocate, The Cider House Rules și Mighty Joe Young.

Pentru rolul criminalei în serie Aileen Wuornos din filmul Monster, Charlize a primit un Oscar pentru cea mai bună actriță în cadrul celei de-a 76 gale în februarie 2004, pe lângă un premiu SAG Award, un premiu Golden Globe și premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Ea devine astfel prima femeie sud-africană care câștigă Oscar-ul pentru cea mai bună actriță.

În anul 2004, actriţa devine purtătorul curent de cuvânt pentru parfumurile Dior. În 30 septembrie 2005, ea şi-a primit propria stea de bronz pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Actriţa a adoptat un băieţel, pe nume Jackson, procesul de adopţie fiind finalizat în 2012. Charlize a avut relaţii de scurtă durată cu actorul Craig Bierko şi cu Stephan Jenkins. Cea mai lungă relaţie a actriţei a fost cu Stuart Townsend, cei doi separându-se după aproape nouă ani.

La începutul anului 2014 Charlize a început controversata şi mult comentata relaţie cu Sean Penn. Celebrul actorul a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2004 pentru Mystic River și în 2009 pentru Milk. Are două căsătorii la activ – 14 ani cu Robin Wright şi 3 ani cu Madonna.

Deşi mulţi nu vedeau cu ochi buni relaţia dintre Charlize şi Sean, iată că cei doi demolează toate comentariile şi lipsa de încredere a unora. Charlize şi Sean au hotărât să–şi unească destinele în cursul acestui an.

De curând Charlize spunea că “nu-mi place să vorbesc despre viaţa personală, dar trebuie să recunosc că sunt extrem de fericită”. Cei doi au programat ceremonia pe 7 august, ziua în care frumoasa actriţă va împlini 40 de ani. Mai mult decât atât, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, evenimentul va avea loc la Johannesburg, în Africa de Sud, ţara natală a actriţei şi locul în care se va afla Sean în calitate de  regizor al peliculei „The Last Face”.

Cei doi îşi doresc o ceremonie restrânsă şi intimă, unde să le fie alături doar rudele şi prietenii apropiaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *