chec-cu-nucă-de-cocos

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 300 ml lapte
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 2 și 1/2 cană făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 1 cană zahăr pudră
  • 150gr. nucă de cocos
  • 75gr. unt moale

 

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C.

2. Într-un vas bateți ouăle, adăugați laptele, vanilia și amestecați bine.

3. Într-un vas separat amestecți făina, praful de copt și scorțișoara. Adăugați nuca de cocos și zahărul.

4. Combinați cele două amestecuri și omogenizați bine.

5. Adăugați untul moale și amestecați bine.

6. Turnați compoziția într-o tavă unsă și presărată cu făină.

7. Dați la cuptor aproximativ 1 oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *