Chec pufos cu fructe

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • ¼ pachet unt
  • 1 pahar iaurt sau lapte
  • 1 cană făină
  • ½ pliculeţ praf de copt
  • 2 banane
  • Prune şi caise deshidratate
  • Nucă
  • 2 linguriţă zahăr brun

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă împreună cu untul moale şi cu zahărul, se adăugă făina amestecată cu praful de copt, iar apoi iaurtul. Albuşurile se bat spumă separat şi se adaugă în compoziţia formată şi se încorporează bine. Compoziţia trebuie să fie precum o smântână mai grasă. Fructele se amestecă şi ele în compoziţie şi se toarnă în formă de chec. Se introduce tava la cuptorul încins în prealabil, la foc iute pentru 5 minute, după care focul se dă la minim şi se mai lasă timp de aproximativ 30 minute.
DSCN2079

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *