Chef Florin Dumitrescu a devenit tătic a doua oară!

Chef Florin Dumitrescu
Foto: fluierul.ro

Chef Florin Dumitrescu se poate mândri că la doar 28 de ani a realizat ceea ce mulţi poate nu reuşesc într-o viaţă. A pornit de jos, a spălat podele, a curăţat legume şi a început să tragă cu ochiul la gătit aşa încât, la vârsta de 18 ani, a fost numit chef. Dornic de a învăţa cât mai mult din tainele gătitului, un an mai târziu, pleacă în Italia, unde timp de trei ani a fost sub aripa celebrului maestru bucatar italian Mirco Botoni.

Florin Dumitrescu a lucrat în nu mai puţin de 26 de restaurante şi a gătit pentru celebrităţi precum Nicolas Cage, Jean-Claude Van Damme, Roger Federer, Wesley Snipes, Francis Ford Coppola sau Dolph Lundgren.

Pe plan personal Chef Florin Dumitrescu şi-a cunoscut aleasa inimii într-un mod absolut inedit. Florin a cunoscut-o pe Cristina Sima la o degustare de melci, dar, după îndelungate tatonări, a cucerit-o definitiv cu un desert conceput special pentru ea: ”Pomme du Sima”. ”Mărul lui Sima” (numele ei de familie) este un măr în foietaj, cu scorţişoară, caramel şi frişcă cu piper.

În iunie 2013 Florin şi Cristina devin pentru prima oară părinţi de fată, iar pe micuţă au botezat-o Ava Elisabeta. Florin a postat pe un cont de socializare un mesaj emoţionant: „Când am ţinut-o prima oară în braţe pe Ava am avut cele mai mari emoţii din lume. Ţin minte că îmi tremurau braţele şi îmi era teamă să nu o scap”.

 

Au trecut aproape doi ani de la fericitul eveniment şi iată cum, în această dimineaţă, Cristina l-a făcut pentru a doua oară tătic. Soția cunoscutului bucătar a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Cu 2,480 kilograme si 49 de centimetri, micuţa Mia le-a adus părinţilor o imensă bucurie.

”De data asta nu am fost luaţi prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiţă, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită şi este o fetiţă absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toţi prietenii apropiaţi să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Fericit nevoie mare, Florin a dorit să împărtăşească această minunată veste şi cu prietenii din mediul virtual. Proaspătul tătic a transmit următorul mesaj: „Dragi prieteni. S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine şi a luat şi un 10 la naştere! Vă mulţumesc anticipat pentru urări şi mă duc lângă prinţesele mele. Vă pup pe toţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *