Chiftele cu mozzarella gratinate

Chiftele-cu-mozzarella-gratinate

Ingrediente:

  • 500gr. carne de porc tocată
  • 250gr. carne de vită tocată
  • 2 ouă
  • 50gr. pesmet
  • 1 lingură praf de usturoi
  • 1 linguriță boia de ardei
  • 1/2 legătură de patrunjel tocat
  • 1 borcan de sos de roșii
  • 10cl. de vin alb sec
  • 2 mingi de mozzarella

 

Mod de preparare:

1. Amestecați toate ingredientele cu excepția sosului de roșii, vinului și mozzarella. Faceți bile din amestec și puneți-le într-un vas de copt.

2. Turnați vinul alb și sosul de roșii peste chiftele, apoi puneți câte o felie de mozzarella pe fiecare chiftea.

3. Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 °, până când carnea este gătită și mozzarella se rumenește bine. Pentru servire puteți să faceți Tagliatelle cu dovlecei ( cu un cuțit de curățat tăiați fâșii de dovlecel, scufundați timp de 2 minute în apă clocotită cu sare și scurgeți).

4. Serviți chiftele cu mozzarella gratinate calde sau reci cu tagliatelle cu dovlecel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *