Chifteluţe de curcan

Ingrediente:

Cantităţile trebuie să fie jumătate carne, jumătate legume.

  • Un cartof mare
  • O ceapă
  • 2 grăunţi usturoi
  • piept de curcan (aproximativ de dimensiunea cartofului)
  • o linguriţă ulei

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se pune la blender. Se adaugă cartoful, curăţat şi tăiat în cuburi, usturoiul pisat şi ceapa.

Se mixează până se formează o pastă omogenă. Nu va speriaţi de faptul că este zemoasă. Adăugaţi uleiul şi condimentele şi amestecaţi bine.

Cu mâinile umede formaţi chifteluţe pe care le aşezaţi în tigaia Dry Cooker, fără să adăugaţi ulei sau altă grăsime. Le înşiraţi în tigaie, puneţi capacul, şi daţi la foc mic. Când s-au rumenit pe una dintre părţi, întorceti-le cu o spatulă.

Se servesc pe pat de piure sau cu salată verde.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *