Chifteluţe de vinete

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • o rădăcină păstârnac
  • 2 cepe mari
  • 3 căţei usturoi
  • 100g brânză Feta
  • un ou
  • pătrunjel
  • busuioc
  • sare, piper
  • o lingură ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie în cuburi mari, iar apoi se pun la robotul de bucătărie pentru a le mărunţi. Se adaugă pătrunjelul tocat fin, usturoiul pisat, brânza mărunţită, sare, piper după gust, oul bătut şi uleiul.

Se amestecă bine toate ingredientele, iar apoi cu mâinile umede formăm chifteluţele. Le punem într-o tigaie Dry Cooker fără să fie unsă cu altă grăsime sau le aşezăm pe o tavă tapetată cu foaie de copt şi dăm la cuptor pentru câteva minute întorcându-le pe ambele părţi până se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu salată verde alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *