Chifteluţe din quinoa şi fasole

Chifteluţe-din-quinoa-şi-fasole

Ingrediente:

  • 150gr. quinoa
  • 200gr. fasole boabe
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1/2 linguriță cimbru
  • 1/2 linguriță busuioc
  • 200gr. pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

1. Fierbeţi quinoa conform instrucțiunilor de pe pachet.

2. Fierbeţi fasolea şi pasați-o bine.

3. Peste fasole adăugaţi quinoa, cimbrul, uleiul de măsline și busuiocul.

4. Omogenizaţi bine amestecul, formaţi biluţe pe care le treceţi prin pesmet.

5. Aşezaţi biluţele în tava acoperită cu hârtie pentru copt şi daţi la cuptor, timp de 20 de minute pe fiecare parte, la 250º C.

6. Serviţi o porţie de chifteluţe din quinoa şi fasole cu o salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *