Chifteluţe multicolore

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 roşii tari
  • 2 linguri de mazăre
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 linguri făină
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte de vacă sau preferabil de cocos
  • Sare
  • Piper
  • Oregano

 

Mod de preparare:

Ceapă se toacă fin, iar morcovii se taie cubuleţe foarte mici. Se amestecă cele două ingrediente, se adaugă mazărea, porumbul, iar apoi roşile tăiate şi ele cubuleţe mici.

Se presară făina şi se amestecă bine, apoi se sparge oul şi se adaugă laptele omogenizând bine compoziţia.

La final se adaugă condimentele şi cu o lingură se ia din compoziţie formând chifteluţele pe o foaie de copt aşezată într-o tavă. Se introduce tava la cuptorul preîncălzit şi se lasă să se rumenească.

Un preparat plin de gust şi culoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *