Chili cu carne de vită

Ingrediente:
• 4 burgeri de 100gr.
• 2 cepe
• 2 ardei (cel puțin 1 verde)
• un buchet de oregano proaspăt (sau 2 linguri de oregano uscat)
• 1 cutie de fasole roșie
• 1 cutie porumb
• 1 sfert cutie roșii tocate
• 1 lingură ardei iute sub formă de pulbere
• sare
• ulei de măsline
Mod de preparare:
1. Curățați și tocați ceapa. Tăiați ardeii și puneți puțin pe grătar.
2. Încingeți uleiul într-o tigaie și gătiți carnea la foc mare. Amestecați cu o spatulă în timpul gătirii, pentru a separa carnea.
3. După 5 minute, scoateți carnea și adăugați ceapa și ardeii. Gătiți la foc mare 2-3 minute, amestecând ocazional. Adăugați carnea, oregano, ardeiul iute și piperul și amestecați bine.
4. Apoi adăugați fasolea roșie, porumbul și roșiile. Condimentați după gust și fierbeți la foc mic 10 minute. Serviți chili cu carne de vită împreună cu o porție de orez aromat.