Ciuperci umplute cu spanac

Ingrediente:

  • 500g ciuperci
  • 500g spanac congelat
  • 5-6 grăunţi de usturoi
  • 2 cepe
  • O lingură ulei
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine. Dacă sunt proastepe nu se decojesc. Dacă însă le aveţi în frigider de 2 zile, îndepărtaţi pieliţa de pe pălării şi rupeţi picioruşele. Pălăriile se aşează pe o tavă tapetată cu foaie de copt, lipite una de cealalată.

Ceapa şi picioruşele de la ciuperci se toacă mărunt cu ajutorul robotului de bucătărie, se adaugă spanacul decongelat şi bine scurs, iar peste el se pune usturoiul pisat, sare, piper şi ulei. Se mixează totul, obţinând o pastă omogenă.

Compoziţia formată se răstoarnă în strat uniform peste pălăriile de ciuperci.

Se dă tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute, până se rumeneşte spanacul frumos.

Poftă bună la ciupercuţe umplute cu spanac!

Ciuperci umplute cu spanac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *