Ciupercuţe umplute de post

Ingrediente:

  • 500G ciuperci
  • 100g tofu simplu
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • o lingură ulei de măsline
  • Sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi se decojesc, după care se aşează pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Dacă sunt foarte proaspete, ciupercile le puteţi  găti cu tot cu coajă.

Picioruşele de ciuperci se toacă mărunt că şi ceapă şi se pun într-un bol. Se adaugă usturoiul pisat, tofu şi cartofii răzuiţi,  uleiul, sarea şi piperul.

Se amestecă bine toate ingredientele şi cu o linguriţă se pune din compoziţia obţinută pe pălăriile de ciuperci.

Se dă tavă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, până devin rumene.

Poftă bună la ciupercuţe umplute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *