Clatite cu branza si miere

- 1 lingura unt
- 3 oua
- 300 ml lapte
- un praf de sare
- 100 gr făină
Umplere:
- 500 de grame de brânză de vaci(20%),
- 2 linguri faina
- 1 ou
- 2 linguri de miere lichida
Se topeste untul. Ouale cu laptele si untul topit se bat cu un tel. Se adauga sarea si faina intr-un castron mare, amestecând încet se toarnă compozitia de lapte și oua si se amestecă până când devine un aluat neted. Intr-o tigaie de teflon, pe foc mediu se pun la prajit si se lăsa pana devin pe partea de jos brune, apoi se pun pe o farfurie. Între timp, se amestecă brânză de vaci, faina, oul si mierea. Pe partea prajita a clatitei, cu o lingura se pune branza, apoi se indoaie capătul peste clatita sau se ruleza. Pachetul rezultat se mai tine pe foc in unt si se prajeste la foc foarte mic pe ambele părți, aproximativ 5 minute pana se rumeneste si umplutura la mijloc. Se consuma ca atare sau cu dulceata de visine sau fructe. Sa aveti pofta!