Clătite cu morcov

Ingrediente:
- 1 cană de făină albă de grâu
- 2 linguriţe praf de copt
- 1/2 linguriţă scorţişoară măcinată
- 1/2 linguriţă nucşoară măcinată
- 1/2 linguriță de sare
- 1 lingură de zahăr brun
- 1 cană morcovi raşi (aproximativ 2 morcovi mari)
- 1 ou mare
- 1 cană lapte
- 1 lingură de ulei
- 2 linguri cremă de brânză
- 2 linguri de miere
Mod de preparare:
- Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt, scorţişoara, nucşoara, sarea și zahărul. Adăugaţi morcovii raşi şi amestecaţi pentru omogenizare.
- Într-un castron separat, amestecaţi oul, laptele și uleiul.
- Combinaţi amestecul din cele două castroane şi amestecaţi bine.
- Încălziţi o tigaie la foc mediu și ungeţi cu puţin unt sau ulei.
- Turnaţi din compoziţie şi lăsaţi 2 minute pe o parte şi 1 minut pe partea cealaltă.
- Într-un castron mic, amestecaţi crema de brânză și mierea și serviţi peste clătite.