Clătite cu lapte de cocos si pudră de roșcove

clatite-cu-ciocolata

Ingrediente:

  • 1 cană de făină integrală
  • 2 linguri de pudră de roșcove
  • 2 lingurițe bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură de miere sau sirop de agave
  • 1 cană lapte de cocos
  • 1 lingură ulei de nucă de cocos
  • unt sau ulei de nucă de cocos, pentru uns tigaia

 

Mod de preparare:

  1. Într-un castron, amestecați făina, pudra de roșcove, praful de copt, siropul de agave sau mierea.
  2. Într-un castron separat, amestecați laptele și uleiul.
  3. Amestecați cele două compoziții până se încorporează bine
  4. Încălziți o tigaie la foc mediu și dacă este necesar ungeți cu puțin ulei de nucă de cocos.
  5. Turnați din compoziție și lăsați timp de 2 minute după care întoarceți și mai lăsați 1 minut.
  6. Puteți servi cu sirop de arțar, miere, sos de zmeură, frișcă, nucă de cocos rasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *