Claudia de la Cream, mamica?

0

Cântăreaţa a născut un băieţel anul trecut la o clinică privată din Los Angeles

Cream este extrem de mândră de filmul în care joacă

Cream este extrem de mândră de baieţelul ei

Claudia Pavel de la Cream este în culmea fericirii, de când a devenit mămică. Cântăreaţa, care s-a retras de câţiva ani din peisajul monden autohton, a dat naştere unui băieţel de care este mândră nevoie mare. Fericitul eveniment a avut loc în toamna anului trecut la o clinică particulară din Los Angeles, oraş în care artista locuieşte împreună cu logodnicul său.

Viaţa Claudiei Pavel s-a schimbat radical de când a plecat în America. Cântăreaţa obişnuia să-şi viziteze sora mai mare în S.U.A., pe Paula, însă nu se aştepta ca în escapadele ei să întâlnească marea dragoste.

Claudia (28 de ani) se iubeşte de trei ani cu un american, fost baschetbalist, care acum are în grijă de o afacere de familie. Tânărul este mai mare cu cinci ani decât cântăreaţa de la Cream. Povestea de dragoste a celor doi i-a luat prin surpindere şi pe părinţii artistei, care se tot întrebau de ce Claudia pleacă atât de des peste Ocean. O dată ce au aflat răspunsul, cântăreaţa a avut undă verde să dea frâu liber sentimentelor şi a devenit între timp şi mămica unui băieţel.

Citeste mai multe pe click.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *