Clementine cu bezea

Clementine-cu--bezea

Ingrediente:

  • 6 clementine
  • 1 albuş de ou
  • 40gr. zahăr

 

Mod de preparare:

1. Tăiați partea de sus a clementinelor. Scoateţi miezul pe o farfurie şi băgaţi clementinele în congelator.

2. Stoarceţi pulpa şi strecuraţi bine.

3. Bateţi bine albuşul după care adăugaţi treptat zahărul.

4. Turnaţi sucul peste albuş şi băgaţi la congelator minim 3 ore, amestecând la fiecare oră.

5. Scoateţi din congelator, umpleţi fiecare cupă cu bezea şi așezați deasupra capacul decupat iniţial. Puneți din nou în congelator până la degustare. Scoateţi aceste delicioase clementine cu bezea din congelator cu 10 minute înainte de servire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *