Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 1 plic drojdie uscată
  • 350 ml apă călduţă
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 linguriţă sare
  • 300 g brânză
  • 2 ouă

Mod de preparare:

Facem un aluat de pâine din făină amestecată cu drojdia uscată în care adăugăm sarea, apoi apă călduţă şi uleiul. Aluatul îl lăsăm la dospit timp de o ora.

Împărţim aluatul în 2-3 părţi  egale.

Fiecare parte o întindem bine cu sucitorul, în strat subţire de câţiva mm peste care adăugăm brânză zdrobită cu furculiţa şi amestecată cu un ou. Se impatureşte în două foaia şi se presează bine marginile pentru a nu ieşi compoziţia.

Ungem cococelul cu ou bătut şi îl punem la cuptor până se rumeneşte frumos.

HPIM0023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *