Cod cu sparanghel și cremă de migdale

Ingrediente:
• 300gr. cod
• 1kg. sparanghel alb
• 1 lămâie verde
• 20cl. lapte de migdale
• 1 lingură pulbere de migdale
• 5 picături aromă de migdale
• 1 vârf de cuțit curry
• 5cl. supă de pește
Mod de preparare:
1. Curățați sparanghelul și gătiți aproximativ 15 minute (în funcție de mărime) în apă sărată.
2. Într-un vas amestecați supa de pește, laptele de migdale și adăugați un vârf de cuțit de curry, sare, piper și fierbeți puțin. Apoi adăugați 1 lingură de suc de lămâie și cinci picături aromă de migdale.
3. Pe o foaie de copt puneți un file de cod. Adăugați 1 felie de lămâie, 1 strop ulei de măsline, sare, piper și închideți folia.
4. În funcție de grosimea peștelui gătiți 2 până la 3 minute într-un cuptor cu microunde. Pe o farfurie, așezați sparanghelul, peste el puneți codul și crema de migdale. Un cod cu sparanghel și cremă de migdale delicios!