Compania Ana şi Cornel continuă susținerea acordată copiilor din SOS Satele Copiilor România prin proiectul Masa în Familie

Compania Ana și Cornel continuă în anul 2015 programul “Masa în familie de la Ana și Cornel”, un proiect de responsabilitate socială dedicat copiilor din organizația SOS Satele Copiilor România.

Încă din luna noiembrie a anului 2014 compania Ana și Cornel a alocat o cantitate de peste 1300 de kilograme de carne, pentru a fi livrată pe parcursul celor 12 luni de derulare a programului, în cele trei locații unde organizația SOS Satele Copiilor derulează, de peste 20 de ani, servicii de ingrijire de tip familial si servicii sociale primare pentru prevenirea separarii copilului de familie. Prin programul „Masa în familie de la Ana si Cornel”, cei 207 copii din București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău, se vor bucura de mese calde și de bunătățile preferate, pregătite de mamele SOS. Pentru a veni în sprijinul mamelor SOS în ceea ce privește depozitarea in bune conditii a unei cantități atât de mari de carne, compania a donat fiecărui Sat SOS câte o ladă frigorifică, cu un volum util total de 284 de litri per unitate.

ana-si-cornel-concurs

“Am încredere că gestul nostru, simbolic, raportat la nevoile unei astfel de organizații și la un număr atât de mare de oameni, poate fi replicat de cei care doresc să sprijine acești copii în drumul lor, care a avut un început destul de anevoios. Ne dedicăm acestui proiect pentru că am simțit în casele SOS un puternic spirit de familie și ne simţim mândri să putem împărți cu acești copii minunați din valorile pe care le-am adunat de la părinții și bunicii și că se pot bucura de o Masă în Familie,” a declarat Carmina Paraschiv,  director general al companiei Ana și Cornel.

„Mulţumim companiei pentru generozitate și îi recompensăm cu zâmbetele unor copii fericiți. Pregatirea meselor de catre mamele SOS impreuna cu copiii si timpul petrecut de familie in jurul mesei, fac parte din acele momente care desavarsesc conceptul de familie. Suntem recunoscători tuturor celor care se implică și care sunt dispuși să ne ofere ajutor,” a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Relații Publice și Atragere de Fonduri pentru SOS Satele Copiilor.

La cat mai multe astfel de actiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *