sâmbătă,noiembrie 27, 2021

Copiii au mai multă poftă de mâncare şi de viaţă cu Liv.52!

Liv52_800x800px

Ficatul este cel mai mare organ intern şi joacă un rol esenţial în digestie şi în detoxifierea organismului, realizând peste 500 de funcţii simultan. Tocmai rolul său unic de metabolizare, însă şi relaţia cu tractul gastrointestinal, transformă ficatul într-o tintă pentru toxinele provenite din alimentaţie sau anumite medicamente hepatotoxice. În mod suprinzător poate, inclusiv copiii pot avea un ficat toxic încă din prima zi de naştere, fie din cauza stilului de viaţă şi de nutriţie al mamei pe perioada sarcinii sau anumite tratamente medicamentoase administrate gravidei, fie ca urmare a incapacităţii ficatului de a procesa anumite toxine la care este expus copilul.

Toxicitatea ficatului, ca rezultat al expunerii la anumite medicamente sau toxine provenite din mediul înconjurător, determină dezvoltarea unui spectru larg de boli ale ficatului la copii, dintre care hepatita este cea mai comună. În cele mai multe cazuri, disfuncţiile ficatului la copii se manifestă prin dureri abdominale, pierderea apetitului şi, în consecinţă, o greutate sub cea normală, stări de greaţă şi de vomă, stări de oboseală şi de apatie, o culoare galbenă a pielii şi a ochilor. Din fericire, în cele mai multe cazuri, identificarea şi eliminarea sursei toxicităţii este suficientă pentru începerea treptată a recuperarii stării de sănătate a copilului.Liv52Sirop_800x600px

Inspirată de nevoia de susţinere a organismului fragil al copiilor şi de protecţie a ficatului împotriva toxinelor dintr-un mediu înconjurător din ce în ce mai poluat, Himalaya a creat Liv.52 Tablete, formula potrivită pentru copiii cu vârste de peste 6 ani şi Liv.52 Sirop, formula ce poate fi administrată încă din prima zi de viaţă.

Liv 52 este un supliment alimentar pentru regenerarea şi protecţia ficatului, realizat doar din ingrediente naturale, atent selecţionate şi în proporţii ideale:

Capparis spinosa (Caparisul) – are acţiune antihepatotoxică, antiinflamatoare, menţine arhitectura normală a ficatului şi este util în hepatite acute şi ciroza hepatică.

Cichorium intybus (Cicoare) – eficient în hepatitele cauzate de diverse substanţe toxice, alcool şi medicamente; Este antioxidant, stimulează secreţiile biliare, are efect colagog (contribuie la contracţia vezicii biliare pentru evacuarea bilei în intestinul subţire).

Terminalia arjuna – are efect antioxidant şi hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului şi inhibă peroxidarea lipidelor.

Achillea millefolium (Coada soricelului) – conţine flavonoide şi terpenoide cu efect antioxidant şi antiinflamator. Conţine şi achileina, un alcaloid cu rol coleretic, creşte de 4 ori cantitatea de bilă secretată.

Liv52_800x600px

Se estimeaza că peste 42 de milioane de copii din întreaga lumea sunt obezi, iar numărul este în creştere continuă. În acest context, afecţiuni înainte specifice exclusiv adulţilor, precum steatoza hepatică (sau „ficatul gras”) încep să apară, din ce în ce mai des, şi la copii. Liv.52 previne acumularea de grăsimi în ficat şi apariţia steatozei, protejează împotriva hepatitelor acute sau cronice şi ajută la tratarea simptomelor acestor afecţiuni.

Tulburările digestive precum greaţa, balonările sau constipaţia pot fi indicii pentru diverse disfuncţii ale bilei sau ficatului copiilor. Liv.52 are efect coleretic şi colagog în bila „leneşă”, favorizând golirea ei în intestinul subţire, şi susţine, în acelaşi timp, funcţiile ficatului, stimulând regenerarea celulelor hepatice şi reglând metabolismul hepatic.

Anorexia şi malnutriţia pot fi prevenite! Liv.52 creşte pofta de mâncare şi protejează ficatul, fiind un bun protector hepatic în tratamentele antiparazitare la copii.

Liv.52 luptă împotriva toxicităţii induse de medicamente, metale grele sau alte toxine ce pot afecta organismul fragil al copiilor.

Liv.52 nu are efecte adverse, iar formula de sirop are gust plăcut şi este uşor de administrat chiar şi celor mai mici dintre pacienţi.

Produsele Liv.52 sirop şi Liv.52 tablete sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar şi pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile şi pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *