Copiii ciocolatii ai vedetelor noastre

Copiii ciocolatii ai vedetelor noastre
Foto: adevarul.ro

Vedete precum Nadine, Cabral sau Laurette dau culoare peisajului din showbiz-ul nostru. Din diverse motive au ales să trăiască pe plaiurile mioritice, să îmbrăţişeze o carieră şi să îşi întemeieze o familie. Copiii lor, unii dintre ei copii fidele ale părinţilor celebri, au moştenit culoarea ciocolatie, care îi prinde grozav.

 

Laurette şi Serena

Laurette în vârstă de 31 de ani este pe jumătate româncă, pe jumătate benineză (tatăl ei locuiește în Republica Benin, situată în vestul Africii). Laurette este o mămică împlinită şi norocoasă, are o fetiță, pe Serena, în vârstă de trei ani, cu iubitul ei, Mihai. Chiar dacă Serena, comoara ei, este foarte energică şi nu stă o clipă locului, bruneta îi face toate poftele: ”Serena nu iubeşte deloc păpuşile, în schimb este înnebunită după telefoane şi alte aparate de ultimă generaţie. Serena îmi calcă pe urme, îi plac hainele, îi place să facă parada modei, prin casă. E ascultătoare și amuzantă, la grădiniță cântă și dansează.”

laurette si fata
Foto: m.spynews.ro

Cabral şi Inoke

Cabral, în vârstă de 37 de ani, s-a născut dintr-o frumoasă poveste de iubire dintre o româncă şi un student congolez. Simpaticul prezentator este foarte mândru de fiica sa, Inoke, în vârstă de 12 ani. Fiica lui Cabral şi a Luanei, este elevă în clasa a VII-a, iar pe lângă cursuri, frumoasa domnişoară participă şi la lecţii de chitară, învaţă limba chineză şi face gimnastică.

cabral si fata
Foto: cabral.ro

Kamara şi Sarah

Kamara, în vârstă de 39 de ani, s-a născut din mamă româncă și tată din Guineea Franceză, țară în care solistul trupei Alb Negru a trăit până la vârsta de 14 ani. Cântărețul are doi copii din două relaţii. Din prima relaţie are o fiică, pe Sarah în vârstă de 15 ani, și un băiețel, pe Leon de 1 an, cu actuala soție, Oana. Despre fetiţă, cântăreţul mărturisea: ”E pasionată de artă. Are multe idei şi eu o susţin în absolut tot ce face. Seamănă cu mine foarte mult, la fizic şi mai ales la ochi. Din punct de vedere comportamental seamănă cu mine”.

Kamara si fata
Foto: kanald.ro

Majda şi Jaqueline

Actrița Majda Sandra Aboulumosha, în vârstă de 28 de ani, cunoscută publicului pentru rolul Nadirei din telenovela „Iubire şi onoare” dar şi din show-ul Super Trip difuzat de postul PRO TV, are, după tată, origini libaneze. Majda este căsătorită cu J. Yolo, solistul cunoscutei melodii ”Te pup, pa, pa!”, iar de doi ani sunt părinții unei fetițe, Jaqueline-Miriam. Micuța, cu piele ciocolatie și păr negru creț, este plină de energie și dansează prin casă. Este răsfăţata familiei şi este foarte pretențioasă atunci când vine vorba de îmbrăcăminte.

majda
Foto: click.ro

Nadine şi Noah

Nadine, în vârstă de 38 de ani, este născută din mamă româncă și tată congolez. Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostoleanu şi au împreună un băieţel, Noah Ecai de 4 ani. ”Ecai înseamnă Ocean de înțelepciune, este un nume budist, vreau ca el să urmeze această filozofie de viață. Cred că o să se facă om de afaceri, el așa zice, cu atât mai mult cu cât la tăierea moțului, a luat de pe tăviță telefonul mobil”. 

Nadine si baiatul
Foto: agentiadepresamondena.com

Desiree şi Iris

Desiree Parfait Malonga, în vârstă de 33 de ani, este născută din tată congolez, care a venit să studieze medicina în România şi mamă cu sânge jumătate grec şi jumătate român. Desiree, cunoscută publicului larg mai ales pentru prestaţia din serialul „Trăsniţi în NATO”, de la Prima TV, a renunţat la pasiunea pentru modelling şi s-a dedicat actoriei. După o relaţie scurtă cu Dragoş Costea, manager al unei companii de asigurări, în decembrie 2011, Desiree a devenit mămica unei fetiţe superbe, Iris Anely, de care este tare mândră.

Desireejpg
Foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *