Copiii neștiuți ai celebrităților

Copiii-neștiuți-ai-celebrităților
foto: zap2it.com

Multe dintre celebrități au reușit să-și țină departe de ochii publicului odraslele făcute în tinerețe, cel puțin pentru o vreme. Chiar dacă la început nu au fost foarte fericite că au moștenitori de la o vârstă fragedă, odată cu trecerea anilor s-au împăcat cu ideea, în cele din urmă ajungând să aibă o relație normală, de părinte-copil. Asta, când nu se lăsa cu procese.

E drept, că nu sunt puțini nici cei care au devenit tătici în afara căsătoriei, la vârsta la care ar fi trebuit să fie (și unii chiar erau) bunici.

Puțini știu, de exemplu, că Jude Law a avut o relație cu modelul Samantha Burke, în 2009, din care a rezultat un copil, pe care actorul nu l-a văzut până ce acesta nu a împlinit 6 luni. Jude Law are trei copii cu fosta soție, actrița Sadie Frost, relatează Business Insider.

Jude-Law
foto: ibtimes.com.

Rockerul Gavin Rossdale, solistul trupei Bush și soțul lui Gwen Stefani, are o fată de 23 de ani, model, Daisy Lowe. Aceasta nu a știut identitatea tatălui său până când a împlinit 14 ani. Nici Gavin nu avea cu mult peste 20 de ani când a devenit tătic. Între timp, acesta s-a căsătorit cu Gwen și a devenit din nou tată, de doua ori.

Gavin-Rossdale
foto: ryanseacrest.com

Actorul Clint Eastwood are o fiică, născută în 1964, cu dansatoarea Roxanne Tunis. 20 de ani mai târziu, a devenit din nou tată, însoțitoarea de zbor Jacelyn Reeves născându-i doi copii. Eastwood mai are încă o fiica de 19 ani, Francesca, cu actrița Frances Fisher. În prezent, el este căsătorit cu protagonista unui reality show, împreună având o fiică.

clint-eastwood
foto: thefilmstage.com

Steve Jobs avea o fiică cu Chris-Ann Brennan, născută în 1977, însă niciodată nu a fost convins că el era tatăl, potrivit biografilor săi. Mai târziu, însă, a fost de acord să-i plătească facultatea, Harvard. În prezent, Lisa este un jurnalist de succes.

steve-jobs
foto: cultofmac.com

Bebe Buell, una dintre iubitele lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, i-a dăruit acestuia o fiică, pe Liv Tyler, devenită celebră, în 1977. Inițial, Buell și-a mințit fiica legat de identitatea tatălui său, pentru că acesta era dependent de droguri. În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală, iar în prezent Tyler și Liv au o relație frumoasă.

Steven-Tyler
foto: nydailynews.com

Eddie Murphy este tatăl unuia dintre copiii lui Melanie Brown, fostă Scary Spice (Spice Girls), copil născut în 2007. Inițial, acesta a negat, însă un test ADN a arătat că el este părintele biologic. Murphy nu este implicat în creșterea copilului, el mai având încă 7 urmași.

eddie-murphy
foto: pursuitist.com

Lil Wayne are un copil cu actrița Lauren London, născut în 2009, când avea o relație cu Sarah Vivian. Acesta mai are încă 3 copii.

Lil-Wayne
foto: magazines.net

Mel Gibson are o fiică cu rusoaica Oksana Grigorieva, copil născut în 2009, când Gibson încă era căsătorit cu soția sa. Mariajul acestora avea o vechime de 30 de ani. Ulterior, o altă femeie a declarat că este fiica lui Gibson, însă deocamdată nu există dovezi în acest sens.

Mel-Gibson
foto: hollywoodreporter.com

Robin Gibb, fost membru Bee Gees, a avut o fiică cu menajera Claire Yang, în 2009. Artistul era căsătorit la acea vreme, însă cei doi aveau o relație deschisă.

Robin-Gibb
foto: thetimes.co.uk

Francois-Henri Pinault, soțul actriței Salma Hayek, miliardar, este tatăl copilului Lindei Evangelista, fapt ce a fost confirmat în 2006.

Francois-Henri-Pinault,-
foto: aceshowbiz.com

 

 

 

 

sursa:ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *