Foto: oradetimis.oradestiri.ro

Recent Kate Middleton, soția prințului William a fost invitată la un eveniment în Londra pentru a vorbi despre problema copiilor cu boli mentale. Încercând să atragă atenția asupra acestor lucruri, Kate le-a povestit tuturor despre copilăria sa.

Ducesa de Cambridge a ținut un discurs emoționant, în care le-a vorbit tuturor despre cât de ”norocoasă” a fost ea având părinți și profesori care au sprijinit-o în copilărie. ”Sunt întrebată adesea de ce ”bat moneda” pe sănătatea mentală a copiilor. Cred că răspunsul meu este același cu a multora dintre voi. Părinții mei și profesorii mi-au oferit o copilărie fericită și sigură. Am știut întotdeauna că sunt iubită, valorată și ascultată. Din păcate, mulți copii nu sunt atât de norocoși. De când am început să lucrez în domeniul acesta, cu copii care se luptă cu dependența, de exemplu, am tot văzut că rădăcinile acestei ”afecțiuni” se trag din probleme din copilărie nerezolvate.(…) Sunt sigură că toți conștientizați că minorii au nevoie de timpul, atenția și dragostea adulților din viața lor. Aceste puține lucruri sunt mult mai importante decât bunurile materiale de care toți tinerii par atât de interesați.”

De când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, Kate a susținut puține discursuri în public. Unii spun că Ducesa a urmat cursuri de ”public speaking” în tot acest timp, îmbunătățindu-și abilitatea de a vorbi în public.

Kate

La acest eveniment, Kate a purtat o rochie Matthew Williamson, cu care am mai văzut-o și în 2012. Este vorba despre o rochie gri, cu peplum, care are la gât și la mâneci inserate niște pietricele colorate care îi venea perfect şi îi scotea în evidenţă ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *