Cordon-bleu-cu-ierburi

Ingrediente:
• 4 felii subțiri piept de curcan
• ierburi de Provence
• emmental rasă
• 2 felii de șuncă sau bacon
• sare
• piper
• 2 ouă
• pesmet
• ulei

Mod de preparare:
1. Tăiați bucata de curcan în jumătate fără a o separa. Adăugați sare, piper și presărați cu ierburi. Puneți jumătate felie de șuncă și brânză pe o partea și acoperiți cu cealaltă jumătate.
2. Puneți fiecare bucată în folie de plastic și dați la frigider 1-2 ore.
3. Într-un castron, bateți bine ouăle. Într-un alt castron, puneți pesmetul. Dați fiecare bucată de carne prin ou și pesmet. Încingeți uleiul într-o tigaie, puneți carnea și gătiți 3-4 minute pe fiecare parte. Serviți un cordon bleu cu ierburi alături de garnitura preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *