Cordon bleu

Astazi am pofta de un perparat pe care nu il servesc destul de rar, intrucat nu este tocmai ideea mea de mancare sanatoasa. Insa cum sunt adepta echilibrului in viata, consider ca din cand in cand mai avem dreptul si la un rasfat culinar :).
Asadar iata cum am preparat gustosul cordon bleu:
Ingrediente:
- 600g piept de pui
- 200g cascaval
- 100g sunca
- 2 oua
- 100g suc de rosii
- 100g mustar
- faina
- pesmet
- sare
- piper
Se feliaza pieptul de pui si se bate cu ciocanul de sniţele, apoi se condimenteaza. Se taie sunca si cascavalul felii. Intr-un castron se prepara un sos din bulion si mustar.
Ouale se bat si se amesteca cu putina faina.
Fiecare felie de pui se unge cu sosul obtinut, se asaza cascavalul, sunca si se impatureste. Se dau bucaţile prin faina, oua si in final prin pesmet.
Se pun la prajit in ulei incins si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buna!