Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a devenit tătic

Cornel Ilie
Foto: acasa.ro

Până la un moment dat, Cornel Ilie a fost cunoscut ca un adevărat crai, schimbând femeile la fel de des precum îşi schimba şosetele. În urmă cu doi ani, însă, artistul a fost pus „cu botul pe labe” de o blondină de 23 de ani, Eliza. Între Cornel şi tânără a existat din prima clipă o chimie, însă, iubirea lor a trecut printr-o mulţime de situaţii imprevizibile şi…neplăcute. Motivul? Eliza era logodită pe atunci cu patronul unor lanţuri de magazine din Bucureşti, şi se pregătea de nuntă. Timp de un an, blondina a ezitat între doi bărbaţi, însă, într-un final, a ales să rămână cu liderul trupei Vunk. Cornel a surprins pe toată lumea când s-a însurat departe de ochii presei, în această vară. Însă cântăreţul avea un motiv bine întemeiat pentru care se grăbea cu nunta. Aleasa inimii lui era deja însărcinată când cei doi şi-au pus pirostiile.

Eliza și Cornel
Foto: click.ro

Duminică (15 noiembrie), Eliza a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar solistul de la Vunk nu-şi mai încape în piele de fericire.

bebe Cornel
Foto: facebook

Proaspătul tătic a publicat pe reţeaua de socializare un mesaj care ar topi până şi cele mai de gheaţă inimi.

„15.11.15, ziua în care am devenit tătic!
Ziua în care am aflat cum 3 kilograme și ceva și câțiva centimetri înseamnă tone de fericire și kilometri de zâmbete.
Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până și în alfabet litera M de la mamă este cu mult înaintea literei T de la tată.
Ziua în care am înțeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiței noastre.
Ziua în care ziua și noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranțe, temeri, reușite și vise.
Ziua în care am văzut cu ochii mei Împlinirea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinților ei, Eliza și Cornel.
Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetița noastră iubită!“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *