Cornuri cu gem

Ingrediente:
- 500 g faina,
- 250 ml lapte caldut,
- 1 plic drojdie uscata,
- 4 lg miere,
- 25 g unt,
- 1 ou
- gem de caise sau piersici
- seminte de susan si de in
Mod de preparare:
Drojdia se dizolva in 3 lg lapte caldut, putin zahar si se lasa la dospit. Intre timp se dizolva mierea si untul in laptele caldut ramas, apoi se amesteca cu faina aceste ingrediente si se framanta pana cand se obtine un aluat moale si nelipicios. Aluatul este lasat sa creasca pana isi dubleaza volumul (aproximativ o jumatate de ora).
Apoi se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul sucitorului se intind 2 foi care se taie in aproximativ 8 bucati. Pe fiecare bucata se punem intinde putin gem, iar apoi se ruleaza cu grija de mai multe ori. Cornurile obtinute se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt. Tava se mai lasa inca 30 de minute ca sa creasca cornurile, apoi acestea sunt unse cu un ou batut, se presara cu semintele de in si susan si se dau la cuptor.
Dupa ce s-au rumenit frumos, cornurile se ung cu miere.
Sa aveti pofta!