cornuri-cu-migdale

Ingrediente:

  • 125gr. migdale
  • 100gr. zahăr pudră
  • 1/2 linguriță esență de migdale
  • 3 foi de foitaj, decongelate
  • 50gr. unt topit

Mod de preparare:

1. Puneți migdale într-un procesor de alimente, aproximativ 2 minute, până când obțineți o pulbere. Adăugați zahărul pudră, esența și mai lăsați încă 2 minute, până când sunt bine amestecate.

2. Încălziți cuptorul la 190° C.

3. Întindeți uniform amestecul de migdale peste foile de patiserie. Tăiați foaia în sferturi (sau în 9, dacă doriți mini cornulețe) și apoi rulați de la un colț, pe diagonală.

4. Răsuciți capetele pentru a preveni scurgerile, apoi puneți în tava unsă și periați cu unt topit.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc deasupra.

5. Presărați zahăr pudra peste aceste delicioase cornuri cu migdale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *