Courtney Love nu a fost invitată la nunta singurei fiice

0

Frances Bean Cobain, fiica fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi a solistei trupei Hole, Courtney Love, s-a căsătorit cu iubitul ei, rockerul Isaiah Silva, într-o ceremonie secretă.

Frances Bean Cobain, în vârstă de 23 de ani, are o relaţie cu muzicianul Isaiah Silva de cinci ani. Frances a pregătit de mai bine de un an de zile nunta, la care au participat aproximativ 15 invitați, însă la care Courtney Love nu a fost invitată.

Frances Bean Cobain si Isaiah Silva
Foto: pinterest.com

”Courtney îl îndrăgește pe Isaiah, însă a fost devastată să afle că Frances s-a căsătorit fără măcar să o anunțe”, adăugând că ”Frances a sunat-o ulterior și Courtney a înțeles de ce nu a invitat-o”, a declarat o sursă apropiată lui Courtney Love pentru E! News.

”Frances avea nevoie de un bărbat în viața ei și și-a dorit mereu stabilitate. A găsit această stabilitate la Isaiah”, ar fi spus Courtney, potrivit sursei citate, care a adăugat că acest eveniment nu a creat o ruptură între mamă și fiică.

Totuși, relația tensionată dintre tânără și mama ei a determinat-o pe Frances să evite să o cheme pe mama ei la propria nuntă. Cele două au intrat în conflict atunci când fiica lui Kurt, la 17 ani, a cerut în instanță ca mama ei, Courtney, să nu mai fie custodele său legal. Cu toate că Frances Cobain și mama sa Courtney Love au avut o relație furtunoasă de-a lungul anilor, în primăvară cele două au fost văzute împreună la premiera filmului documentar ”Kurt Cobain: Montage of Heck”.

cu fata
Foto: vanidad.es

În urmă cu mulţi ani, Courtney Love se căsătorea cu Kurt Cobain pe o plajă din Hawaii în faţa unui număr mic de invitaţi. Iată că peste ani, fiica ei repetă povestea. Frances Bean s-a inspirat, pentru nuntă, din faptele tatălui ei. Legenda rock s-a căsătorit cu Courtney într-un mod similar, în anul 1992, printr-o ceremonie la care au participat numai opt persoane, iar Kurt a venit îmbrăcat în pijama. Nunta a avut loc cu doi ani înainte de moartea solistului de la Nirvana. Frances Bean Cobain avea doar 20 de luni când tatăl său a murit.

Courtney mireasa
Foto: blogs.indiewire.com

Recent, Courtney a publicat pe pagina sa personală o fotografie din tinereţe, în care Frances nu era decât un bebeluş. ”Sunt atât de tristă. Copilul nostru este acum adult”, a scris vedeta, care a mărturisit şi cât de mult îi lipseşte Kurt.

Courtney Love cu sotul si fetita
Foto: nerdist.com

Soția regretatului rocker al trupei Nirvana a știut cum să treacă peste faptul că nu a primit o invitație la nunta propriului copil. Cântăreața de 51 de ani a postat o fotografie cu ea și modelul James Norley, cu comentariul: ”Dacă credeați că îmi pare rău că nu am fost prezentă la evenimentele importante de săptămâna aceasta, mai gândiți-vă o dată. Am fost cu James Norley!”

courtney love si James Norley
Foto: styleite.com

Acum, toată lumea se întreabă cine e, mai exact, proaspătul soț al lui Frances, Isaiah Silva. Ei bine, pe lângă faptul că este solistul trupei rock The Eeries și că seamănă izbitor cu tatăl ei, cei doi au o relație de 5 ani și se iubesc foarte mult. ”Îmi voi petrece restul vieții iubindu-l pe cel mai bun prieten al meu, ceea ce înseamnă că sunt cea mai norocoasă femeie din lume”, scria Frances pe contul personal acum câțiva ani.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *