Crackers-de-casă

Ingrediente:

  • 70gr. secară
  • 70gr. fulgi de ovăz puţin fierţi
  • 70gr. tărâțe ovăz
  • 70gr. tărâțe de grâu
  • 70gr. seminţe de susan
  • 70gr. seminţe de in
  • 70gr. seminţe de floarea-soarelui
  • 1 linguriță sare
  • 7ml. apă

Mod de preparare:

1. Amestecaţi toate ingredientele și răspândiţi compoziţia în două tăvi acoperite cu hârtie pentru copt.

2. Coaceți la 180 de grade timp de 40 de minute. Apoi întredeschideţi uşa cuptorului, daţi temperatura la 150 de grade şi lăsaţi timp de 20 de minute, amestecând ocazional.

Se taie în bucăţi şi se serveşte alături de un pahar de lapte, cu brânzeturi sau cu legume.

Serviţi un cracker de casă delicios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *