Crap la cuptor cu legume

Ingrediente
• Un crap proaspăt
• 2 morcovi
• 2 roşii
• o mâna de măsline
• 1 ardei gras roşu
• 2 căţei de usturoi
• o lămâie
• ulei de măsline
• sare
• piper măcinat
Mod de preparare
Peştele se taie în bucăţi, îndepărtând capul şi coada.
Bucăţile de peşte le spălăm bine, le ştergem cu un prosop absorbant, le condimentăm cu sare şi piper după gust şi le aşezăm într-o tavă.
Spălăm legumele şi le curăţăm, iar apoi le tăiem rondele sau julienne, după care le presărăm printre bucăţile de peşte.
Lămâia se taie în feliuţe subţiri. Presăram feliuţele de lămâie şi măslinele şi stropim cu puţin ulei, după care turnam un pahar cu apă şi dăm la cuptor. Lăsăm cam o ora, până se rumeneşte frumos.