Creatoarea de modă Liza Panait este o mamă şi o femeie împlinită

0
Liza Panait
Foto: agentiadepresamondena.com

Liza şi Viorel Panait au lăsat fiecare în urmă un divorţ şi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în 1985, la o petrecere. S-au văzut, s-au plăcut şi şase ani mai târziu s-au căsătorit.

Se pare că a fost dragoste la prima vedere, mărturie stând faptul că mai au puţin până la jubileul de argint, timp în care au construit încet şi temeinic o famile frumoasă şi un business sănătos.

Împreună au o fetiţă, Maria, de 18 ani, dar fiecare mai are din căsătoriile anterioare câte un copil. Liza mai are o fată, Nicoleta, iar Viorel tot o fată, Anita Panait. Şi pentru că era un dezechilibru prea mare, dar şi din multă dragoste pentru o familie numeroasă, au făcut un gest nobil şi anume, au înfiat un băiat, Alex, care le seamănă foarte mult. Pentru Liza, este foarte importantă ideea de familie şi ori de câte ori au ocazia, petrec cu toţii momente memorabile împreună.

Liniştea din sânul familiei i-a dat impuls să se concentreze cum trebuie şi în business. Împreună cu soţul ei a creat unul dintre cele mai de succes branduri din lumea modei, brandul Liza Panait.

Ca un omagiu adus modei, în fiecare an, Liza Panait are două prezentări de modă, ambele cu mare priză la public. Liza lucrează cu manechine profesioniste, cu vedete dar şi cu frumoasa ei fată, Maria.

Maria Panait
Foto: e-stireazilei.ro

Pe Maria, mama ei a inclus-o în prezentările sale de modă încă de la vârsta de doi ani. A fost remarcată de producători, şi opt ani mai târziu, Maria a interpretat cu succes rolul Ionelei, în cea mai de anvergură telenovelă, „Inimă de ţigan”. Cu toate că a început modelingul şi actoria de la o vârstă fragedă, Maria se vede profesând altceva. Aşa cum mărturisea celor de la cancan „Prezint moda pentru mama mea. Bine, eu sunt cam micuţă de înălţime, nu cred că aş profesa pe viitor ca manechin. Mama m-a luat să prezint de când eram mică. Sunt un fel de mascotă, ca să zic aşa”.

Nu este încă foarte hotărâtă ce va face în viitor, însă cochetează cu make-up-ul şi este decisă să aprofundeze cunoştinţe în acest domeniu care pare să o fascineze.

Indiferent ce va alege Maria, familia, ca întotdeuna, îi va fi alături şi o va susţine în toate demersurile ei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *