Cremă de zahăr ars

Cremă-de-zahăr-ars

Ingrediente:

  • 150gr. brânză Munster
  • 25cl. lapte
  • 6 ouă
  • sare
  • piper
  • zahăr brun

 

Mod de preparare:

1. Preâncălziţi cuptorul la 100 °C.

2 Tăiaţi brânza în cuburi.

3. Fierbeţi laptele şi adăugaţi brânza. Lăsaţi pe foc până când se topeşte brânza. Lăsaţi să se răcească puţin, după care turnaţi în blender, împreună cu ouăle. Amestecaţi timp de 2 minute cu un praf de sare şi puţin piper.

4. Puneţi amestecul în tavă şi coaceţi timp de 30 de minute.

5 Lăsaţi să se răcească.

6. Puteţi servi această cremă de zahăr arssimplă sau puteţi presăra deasupra zahăr brun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *