cremvusti-inveliti-in-aluat

Ingrediente:

  • 8 cremvuști, din carne de curcan sau carne de vită
  • 1 rețetă de aluat de pizza (se pot folosi și foi de plăcintă din comerț)

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Pregătiți o tavă de copt pe care o ungeți cu puțin ulei/unt.
  3. Tăiați aluatul de pizza în 8 benzi, folosind un tăietor de pizza sau cuțit.
  4. Întindeți fiecare bucată de aluat pizza, până când este de aproximativ 4 ori lungimea cremvuștiului.
  5. Începând cu partea de sus, înfășurați aluatul de pizza în jurul cremvuștiului până când este  complet acoperit
  6. Așezați bucățile în tavă și coaceți timp de 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *