Creveți cu ghimbir și sos tabasco

Creveți-cu-ghimbir-și-sos-tabasco

Ingrediente:

  • 3 kg. de creveți roz
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi
  • 1 linguriță de ghimbir
  • 2 lingurițe de sos de soia
  • Sare
  • Piper
  • sos Tabasco
  • pătrunjel tocat

Mod de preparare:

1. Turnați într-un castron uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, sosul de soia, sarea și piperul.

2. Turnați creveții în sos și amestecați bine. Adăugați ghimbir și Tabasco după gust.

3. Puneți o folie de plastic și dați la frigider cel puțin 3 ore.

4. Încălziți o tigaie, turnați creveții și fierbeți timp de 8-10 minute la foc mediu. La final, peste amestecul de creveți cu ghimbir și sos tabasco, adăugați pătrunjelul tocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *