Criticul de modă Alin Gălățescu s-a însurat și va deveni tătic de Crăciun

0
Alin Gălăţescu
Foto: Arhiva personală

Discret din fire, Alin Gălăţescu vorbeşte foarte rar despre viaţa lui personală. Deşi părea că e celibatar pe viaţă, criticul de modă a surprins pe toată lumea atunci când a decis să intre în rândul bărbaţilor căsătoriţi.

Alături de familie şi câtiva prieteni apropiaţi, Alin Gălăţescu şi aleasa inimii lui, designerul Simona Semen, s-au căsătorit civil şi religios. De mai bine de trei ani criticul de modă Alin Gălățescu (46 de ani) și designerul Simona Semen trăiesc o frumoasă poveste de dragoste cunoscută pentru lumea modei de la noi. Deşi relaţia lor era cunoscută în cercurile de prieteni, puțini știau însă de planurile celor doi, aceştia fiind surprinşi de marea veste.

Cei doi au spus un ”DA” hotărât la Primăria sectorului 6, unde au semnat certificatul de căsătorie. „Singurul Cadru de la Starea Civilă – HAPPY ! Să fim fericiţi cu toţii!“, a scris criticul de modă pe pagina sa de socializare.

starea civila
Foto: Arhiva personală

Apoi s-au pregătiti pentru cununia religioasă. Simona a purtat o rochie creație proprie, iar Alin a surprins cu o apariție la costum și cravată contrar stilului lui degajat. Cununia religioasă a avut loc la o bisericuță din Bragadiru.

in biserica (2)
Foto: Arhiva personală

“Prima Foto „Oficiala” şi…integrală din momentele cheie ale unui eveniment profund, pt mine, pt noi…şi pt mâine. Cu drag, un zâmbet special pt voi ! “ a fost mesajul lui Alin care a însoţit frumoasa poză.

prima poza
Foto: Arhiva personală

Alin a postat pe contul sau de socializare imagini de la eveniment, însoţite de gânduri care exprimă bucuria momentului: “Freziile, pure, aromate, de început de lume, au fost simbolul floral al acestei Perioade de Graţie! Aici chiar înainte de intrarea în biserică, spre Miracol!”.

freyiile
Foto: Arhiva personală

Alin Gălăţescu nu a surprins doar cu nunta ci, mai mult, a dezvăluit că urmează să devină tătic. Proaspăta soţia a acestuia, Simona Semen, este însărcinată în şase luni. ”Vom deveni părinți pe 25 decembrie. Simona va aduce pe lume o fetiță pe care o vom boteza Elida după numele mamei mele și Elena, după numele mamei ei”, a mărturisit fericit Gălățescu, în exclusivitate celor de la Click!.

Alin Gălăţescu şi Simona Semen vor pleca în octombrie în luna de miere. Cei doi au ales un hotel de lux în Provence, Franța.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *